Over de schilderkoningin

Welkom!

Heel wat jaren geleden, ben ik begonnen met schilderwerken, naast mijn vaste baan als developer en productie in de Fashion. Dit is ontstaan nadat ik een aantal verbouwingen achter de rug had, samen ging werken met een timmerman. Het is begonnen met wanden sauzen, behangen en schilderwerken binnen.

In de loop van de jaren ben ik mij meer toe gaan leggen en opleidingen gaan volgen op schilderwerken binnen en buiten, inclusief houtrot reparaties.

Kennis van materialen, inhoud en aandacht voor detail is de aanzet tot een fraaie uitstraling van het schilderwerk een aangezicht van uw pand.

Naast het schilderwerken, ben ik mij ook toe gaan leggen tot decoratieve stucwerk. Ik kwam bij het Italiaanse Novacolor uit, via de importeur in Nederland heb ik verschillende opleidingen gevolgd om de kneepjes van het vak te leren. Decoratieve stucwerk is specialistisch stucwerk met oneindig veel mogelijkheden, iets waar ik in samenspraak met de klant, stylist of architect tot iets moois kan maken.

Aan decoratieve stucwerk, kunt u denken aan betonlook (betoncire), marmer effect, kroko effect, houtlook, fluweel optiek en oneindig veel andere opties.

De afwerking met decoratieve stucwerk, zorgt voor een persoonlijke touch in je interieur.

Al met al, doordat er steeds meer vraag was naar schilders en daarnaast ook de vraag naar mooie wandafwerkingen, was dit niet meer te combineren naast mijn vaste baan. Daarmee heb ik de sprong in het diepe gewaagd en van mijn passie, mijn werk gemaakt.

Nadescha de Koning – de Schilderkoningin

over de schilderkoningin